Lad Ikke Angst Køre Dit Liv


I dagens verden befinder folk ofte sig med for meget stress, der fører til angst. Coping med angst kan ske, når du lærer effektive måder at behandle den. Artiklen nedenfor indeholder nogle gode forslag om, hvordan stress-bevis dit liv og slappe mere.

Angst forstyrrer ofte normal vejrtrækning mønstre og det bruger et bestemt mønster til at hjælpe dig med at få kontrol over den. Tæl langsomt og støt som du ånder ind og ud, og envision følelser af ro flyder gennem kroppen. Dette gøres bedst i et stille, roligt område.

Fortælle nogen, at du har tillid til din største frygt og sørg for at du overdriver det når du fortæller det til dem. Når du fortælle dem dette et par gange, kan du begynde at indse, at det ikke engang lyd gerne have noget at være bange for. Det kan gøre du tænker over det i et nyt lys.

Dyb vejrtrækning teknikker kan hjælpe dig med at slappe af og levere mere ilt til cellerne i hele kroppen. Angst kan føre til hyperventilating når du tager lavvandede vejrtrækninger, i stedet hvad du skal gøre er tage vejrtrækninger fra din membran. Du kan reducere angst ved forsigtigt at trække vejret dybt, at være sikker på, at din mave stiger og falder.

Det er nødvendigt at have en afbalanceret og nærende kost, men endnu mere kritisk når angstanfald er involveret. I modsætning til junk food giver en afbalanceret kost dig vitaminerne og andre næringsstoffer, din krop kræver for at forblive raske.

At acceptere usikkerhed vil hjælpe dig med at undgå angst. Bekymre sig om alle mulige ting, der kunne gå galt i dit liv vil ikke holde dårlig hændelser sker. Alt http://www.webmd.com/anxiety-panic/guide/mental-health-anxiety-disorders det vil gøre er at stoppe dig fra at være i stand til at nyde alle de gode ting, der allerede sker i dit liv. Det vil tage praksis, men du kan lære dig selv at acceptere uvished som en kendsgerning og fokusere din opmærksomhed på lever i nu.

Hvis du lider af angst, tager du sandsynligvis ikke nok tid til at slappe af. Tage lidt tid ud af din dag til at slappe af og have en kop te eller noget lignende. Hvis du praktiserer denne afslapning i 20 minutter hver dag, vil du bemærke din angst niveauer falde over tid.

Indstille og nå daglige mål at føle mere produktive. Hvis du opnå dette, vil du forblive fokuseret i løbet af dagen. Dette vil hjælpe dig med at undgå negative tanker og din angst vil falde. I stedet fokusere på konstruktive tanker.

Dokumentere alle de ting, der understregede du ud. Liste over alt, hvad du har mulighed for at ændre på den venstre side af siden, og de ting, du ikke kan ændre højre. Fokusere på at forsøge at ændre de ting, du kan; Prøv at stoppe bekymre sig om dem, som du ikke kan.

Se en favorit komedie eller læse en morsom bog, hvis du føler stress kommer. Komedier hjælpe dig glemme alt om alle de ting, som stress dig i livet, de hjælpe dig bare være glad og holde et smil på dit ansigt.

Er der noget du kender der virker til effektivt fjerne angst? Leende og smilende er nemme måder at bekæmpe følelser af angst. Søgning efter mange ting at være taknemmelig for og tilfreds med. Hvis du føler angst angreb kommer, find noget sjovt at grine.

For at administrere din angst, skal du identificere kilden. Er arbejde stress, en af de største syndere? Hvis svaret er ja, kan måske du tale med din chef om arbejder på en anden slags projekt. Af forståelse af årsagerne til din angst, vil du begynde at slippe af med den.

Tag dig tid til at tænke over de ting, der bekymrer dig. Kun tillade dig selv at tænke disse ting på de særlige tildelte tid, resten af dagen skal du undgå at fokusere på dine problemer. Tild en time for at tage fat på disse ting. Når du er kommet til slutningen af denne tid, bør du tillade dig at tænker negative ting længere. Struktur af strategien sætter dig i kontrol.

Nu hvor du har læst artiklen ovenfor, bør du være velbevandret på måder at håndtere stress, du oplever i dit liv. Følelsen af en overvældende byrde kan forårsage angst problemer. Integrere disse tips i dit liv til at hjælpe dig med at føre en mindre stresset og mere selvsikker liv

Posted on Tags