Lindre Din Angst Med Disse Easy Tips


En stormløb af stress kan være uforudsigelig, aldrig tilbyde nogen angivelse af, hvornår eller hvor det vil ramme. Ser for behandlinger, der hjælper du beskæftige sig med særlige situationer, der forårsager angst. Nogle gange, en metode kan ophøre med at arbejde, og en ny kan være nødvendigt. Hold læsning for et udvalg af nyttige værktøjer til at styre din stress.

Planlægge og afholde sig fra procrastinating hvis du ønsker at fjerne den ekstra stress og spændinger i dit liv. Alt hvad der sker dag for dag kan forårsage stress, så planlægge at spare tid og stress.

Stop clenching dine tænder og slappe af din kæbe. Når du er ophidset, stress kan bosætte sig i forskellige dele af kroppen. Især får kæben en masse misbrug fra stress. Hvis du føler stress begynder at bygge, bevidst knuge din kæbe som du indånder, og derefter slappe af muskler som du ånder. Dette bør gøre du føler dig bedre.

Få fat i en gruppe af dine venner, og tage en løbetur gennem et lokalt kvarter eller park. Prøv at reducere toksiner inde i din krop og du kan svede dem ved at gøre dette. Jogging, kører, eller ved hjælp af et løbebånd kan bidrage til at de-stress dit liv.

En af de sjovere retsmidler til skræmmende stress del af en dyb, afslappende professionel massage. Stress kan forårsage musklerne at blive anspændt og bo på måde. En professionel massage vil bidrage til at slappe af dit sind, krop og sjæl, så du føler dig mindre stresset.

Skriv din stress væk. Optage dine tanker om den situation, der er årsag du kan stress faktisk bidrage til at lindre stress, især hvis det er en, at du er tilbageholdende med at drøfte med andre mennesker. Hænge op på https://da.wikipedia.org/wiki/Angst#Panikangst hvad du skriver for at høste en anden fordel: du kan henvise til disse skrifter for at minde dig selv hvordan du har klaret sig med stress i fortiden.

Nogle mennesker, ender når de får stresset, med at dreje til narkotika eller alkohol. De ser dette som den eneste måde at bekæmpe den overvældende stress de føler i deres dagligdag. Selvfølgelig, vil narkotika og alkohol ikke gøre noget for at hjælpe den måde, du føler. Langt fra fastsættelse af, hvad der er galt, vil narkotika og alkohol blot tilføje endnu et lag af kompleksitet til din eksisterende problemer.

Ikke stole på alkohol, når du har med stress. At have en øl med med venner er fint, men hvis en øl der kræves hver aften blot at føle sig bedre, det er ikke godt. Hvis du er alt for træt eller stresset dette kan skabe en afhængighed.

For en let trick til at reducere stress, afhente nogle spearmint eller lavendel olie. Påfør en lille mængde af spearmint olie til din nakke og templer, når du føler dig stresset. Det er små ting som dette, der vil spille en stor rolle i at reducere din stressniveau; give det en chance!

For at undgå stressende situationer, bør du altid planlægge fremad for potentielle problemer. Holde en ekstra nøgle gemt uden for et sted, et par kirsebær eller jordbær for snacks på arbejdspladsen og en babysitter på opkald i tilfælde af at noget går galt. Hvis du kan pre plan for det værste tilfælde, er det nemmere at håndtere situationen.

At være ærlig kan skære ned på din stress og angst niveauer. Det er blevet bevist, at små løgne kan forårsage stærke følelser af skyld, der kan resultere i mere stress.

At få stress til det punkt, hvor det ikke påvirker dig meget, tager en masse forberedelse og en masse selvransagelse. Det er muligt, hvis du huske på at du styre dine tanker og at stress er kun en besøgende. Lad ikke stress bo og du vil være en lykkeligere person meget snart

Posted on Tags